Висококваліфіковане обслуговування заходів
Обслуговування виїзних свят вимагає більшої кваліфікації персоналу, ніж при їх проведенні в ресторані чи кафе. В першу чергу це пов'язано з великою різноманітністю заходів, що проводяться. Це й ділові зустрічі, і конференції, і корпоративи. А також весілля, кава-брейки, барбекю, банкети, фуршети і т.ін. В обслуговуванні всіх цих свят є свої особливості.
Обслуговування банкету і фуршету
Обслуговування банкету передбачає сервіровку столу як при застіллі — з великою кількістю страв і напоїв. При обслуговуванні фуршету потрібна мінімальна участь офіціантів, щоб не заважати спілкуванню гостей і організаторів свята.
Фуршет один з найскладніших заходів для обслуговування, тому що на одиниці площі активно пересувається велика кількість людей. Причому з їх боку допускається брати їжу і напої не тільки зі столів, а й з підносів офіціантів.
Свої особливості має обслуговування таких заходів, як кава-брейки і барбекю. Кава-брейки замовляють, як правило, при ділових зустрічах, конференціях. Барбекю передбачає обслуговування на природі. У всіх цих випадках є свої нюанси, які важливо враховувати для якісного обслуговування.
Якщо ви шукаєте послуги за запитом Кейтеринг Київ, компанія BIG catering стане хорошим вибором. У нас багаторічний успішний досвід на ринку кейтеринг послуг, який став можливим завдяки команді кваліфікованого персоналу!