Що таке кіш?
Відкритий пиріг кіш — несолодке блюдо французької кухні. За основу береться кіш лорен (фр. Quiche lorraine, Лотаринзький пиріг) — з французької назви Лотарингії, звідки він прийшов у французьку кухню. Кіш — відкритий пиріг з основою з рубленого тіста, заливкою із суміші яєць, вершків/молока і сиру, сметани 35% і з копченою грудинкою (фр. Lardon, лярдон), нарізаною тонкими брусочками. Є кілька популярних рецептів кіша, наприклад, альзаський з обсмаженою цибулею. А також різні овочеві, рибні та м'ясні поєднання його інгредієнтів.
Кіш лорен
Вихід: 1100 грамм
- сирний (сир, цибуля, кріп)
- з куркою грибами (курка, гриби, цибуля, зелень)
- овочевий (баклажан, перець болгарський, броколі, зелень)
- з шпинатом, болгарським перцем і фетою
- м'ясний (творог, балик, італійські трави)
Пиріг здобний дріжджовий
Вихід: 1100 грамм
- з куркою і грибами
- з капустою і грибами
- з картоплею і грибами
- з шпинатом і фетою
- з фруктовою начинкою (яблуко, вишня, смородина)
Випічка та доставка
Компанія BIG catering пропонує свіжу випічку та доставку різних видів кіш лорена і здобних пирогів з різноманітною начинкою.
Доставка замовлень з 12-00 до 18-00 (пізніше за домовленістю) в межах Києва.
Заявки приймаються щодня з 9-00 до 18-00, щоденно по телефону. Краще їх подавати заздалегідь (за добу).
Оплата при отриманні замовлення.