ua / ru

Фуршет — закуски на один укус як твори мистецтва!

Фуршет — це прийом їжі, при якому учасники їдять стоячи, вільно рухаються та обслуговують себе, переважно, самостійно. Це зручний захід, коли основною метою є спілкування, а не вживання їжі. В такому форматі є можливість обслуговування великої кількості учасників, причому це потребує приміщення меншої площі, ніж при застільному форматі.

Тривалість фуршету менша, ніж у інших заходів, і не перевищує трьох годин. Звичайний ліміт часу 1,5-2 години, при якому гостям не важко перебувати в положенні стоячи. Фуршет підійде для таких подій як:

  • корпоративи
  • презентації
  • конференції
  • прийоми, ділові зустрічі
  • сімейні свята, особливо свята для дітей

При ділових зустрічах цінується можливість вільного спілкування. Тому формат фуршету є для таких заходів оптимальним. Також цей формат підходить для дитячих свят, тому що діти не люблять довго сидіти, але люблять, коли є можливість активно рухатися.

Закуски для фуршету малокалорійні. Мінімальний варіант, канапе, містить міні-бутерброди, фрукти, трохи легких закусок і напоїв. Можливі варіанти кейтеринг меню з великою кількістю закусок, напоїв та коктейлів. Але, в будь-якому випадку, їжа подається порційно, щоб відвідувачам було зручно її брати та їсти.

Фуршет (франц. — fourchette, означає виделка), — на столі страви на один укус, столове приладдя — в основному виделка.

Сервіровка, декорування та обслуговування

Участь офіціантів мінімальна, щоб не заважати спілкуванню. Столи для фуршетів розставляються з урахуванням можливості проходу між ними. Висота столів трохи вища від звичайних. Важливе значення має майстерне декорування столів і місця заходу. Гарним доповненням є флористика — прикраса столів квітами.

Всі ці послуги важливо виконувати на професійному рівні, який є у команди компанії BIG catering, що має багаторічний досвід організації та проведення фуршетів на найвищому рівні!

Замовити розрахунок