ua / ru

Першокласні кухарі

Головна

Майстерність шеф-кухаря — запорука успіху заходу

Виїзне свято, кейтеринг, вимагає високої майстерності від шеф-кухаря. Крім вміння смачно готувати, необхідно також:

  • розраховувати меню
  • врахувати час доставки
  • врахувати тип виїзного заходу

Розрахунок меню — дуже важливе вміння кваліфікованого кухаря. Погано, коли після свята багато їжі залишається нез'їденою, тому що в такому випадку клієнт несе зайві витрати. Але ще гірше, коли гостям їжі не вистачає.

Розрахунок часу доставки — особлива умова приготування харчування при виїзному святі. Важливо врахувати час доставки, обладнання для перевезення та зберігання продуктів. А потім братися за складання меню.

Приготування їжі для різних типів виїзних заходів сильно відрізняється один від одного. Обслуговування банкету — це повноцінне застілля з досить великим переліком страв. В їх виборі важлива різноманітність. 

Тип виїзного заходу

Фуршет — це вживання їжі стоячи та в дозованих порціях. Час проведення фуршету менший, ніж у банкету, що вимагає меншої кількості страв.

Крім того, існують ще й різні види банкетів (корпоратив, весілля і т.ін.) та фуршетів (ділові зустрічі, корпоративи, сімейні свята і т.ін.). Звичайно ж, у кожного з цих видів є свої особливості, які також враховуються при складанні меню.

Також є заходи, де приготування їжі, повністю або частково, відбувається на самому місці свята. Наприклад, це буває при організації кави-брейка для ділової зустрічі або при організації барбекю на природі.

Хто може врахувати всі ці нюанси та фактори? Тільки першокласні кухарі, з багаторічним досвідом успішного обслуговування різних заходів! Де знайти таких кухарів? З майстерністю таких кухарів можна познайомитися, розмістивши замовлення в BIG catering!